TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4454123 db
Találatok száma: 31
Előző Következő
A csicsóka 2015-08-25 13:21:58
Az egyszer elvetett csicsóka szinte kiirthatatlan, ezért vetésforgón kívül termelik. Felhasználása A csicsóka fontos diabetikus alapanyag lehet, íze is hasonlít a burgonyáéhoz, de annál jóval édesebb. A 20-28% szárazanyagot tartalmazó gumókban 14-16% inulin...
Étcsoki teszt 2015-04-03 10:19:08
Teszt: a legjobb étcsokoládé! A mostani megmérettetésen kizárólag olyan étcsokoládékat válogattunk össze, amelyeknek legalább 80, legfeljebb 90 százalék a kakaótartalma. Kizárólag az ízüket pontoztuk, hiszen hiába szép a csomagolás, meg jó az illat, ha ehetetlenül vacak a csoki. Ugye emlékeznek még a Chokito reklámra? Na ugye! ...
Tudatos Vásárló termékteszt: Csokitojások 2015-03-29 08:42:19
Tesztünk a csomagoláson feltüntetett információk alapján készült. A tesztalany tojásokat a nagyobb szupermarketláncokban, független édességboltokban és bioboltokban szereztük be. A teszt főbb szempontjai a termékminőség, az egészségi szempontok, a fenntarthatóság...
Téli vitaminforrások: a csicsóka 2014-11-16 10:48:15
A csicsóka (Helianthus tuberosus) a fészkesek családjába tartozó gumós évelő, gyógynövény. A csicsóka őshazája Észak-Amerika (Kanada), ahol vadon ma is előfordul. Az indiánok kertjeiben Amerika felfedezése előtt már termesztették ezt a növényt. Európába francia közvetítéssel került be - máig itt van legnagyobb termőterülete Európában - majd meghonosodott egész Európában. Hazánkban...
Ezért érdemes kelbimbót fogyasztani 2014-10-29 06:57:12
A bimbós kel vagy kelbimbó a vadkáposzta egy termesztett változata. A 19. században Belgiumban nemesítették ki, ezért angolul brüsszeli káposztának is nevezik. A kelbimbót érdemes gyakrabban fogyasztani mivel számos jótékony hatása van a szervezetre nézve. Tartalmaz A-, B1-,...
Ezért érdemes kelbimbót fogyasztani 2014-10-27 16:25:22
Ezért érdemes kelbimbót fogyasztani A bimbós kel vagy kelbimbó a vadkáposzta egy termesztett változata. A 19. században Belgiumban nemesítették ki, ezért angolul brüsszeli káposztának is nevezik. A kelbimbót érdemes gyakrabban fogyasztani mivel számos jótékony hatása van a szervezetre nézve. Tartalmaz A-, B1-, B2- és C-vitamint, karotint, 5,4% szénhidrátot, 4,3-5,3% fehérjét...
Gluténmentes zsemlék 2014-08-30 17:49:49
Gluténmentes zsemlék Hozzávalók: 3 dl lisztkeverék (én a következőket használtam: 1-1 dl mandula liszt, rizsliszt, kölesliszt) 1 evőkanál burgonyapehely/rizspehely/zabpehely 1 evőkanál puffasztott amaránt 2 -3 evőkanál útifűmaghéj - ez nagyon fontos! 1/2 mokkáskanál himalája só ½ mokkáskanál szódabikarbóna 3 dl jó meleg tisztí...
Csicsóka 2014-06-09 07:55:20
A csicsóka (Helianthus tuberosus) a őszirózsafélék családjába tartozó gumós évelő, gyógynövény. Észak-Amerikából a 17. század elején került Európába. Közeli rokonságban áll a napraforgóval. Tavasszal akár össze is lehet őket téveszteni, de később már nem, mert a csicsóka sár...
A csicsóka 2014-06-07 21:29:36
Az egyszer elvetett csicsóka szinte kiirthatatlan, ezért vetésforgón kívül termelik. Felhasználása A csicsóka fontos diabetikus alapanyag lehet, íze...
Gyümölcskenyér 2014-03-30 08:32:31
Hozzávalók 4 személyre: 12 dkg Upsate1 Norbi liszt 12 dkg Update1 vaj 3 dkg pdateNyírédes 2 dkg sütőpor 1db citromhéj 1db vanilíarúd 4db tojás fehérje 4db tojás sárgája 10 dkg alma 5 dkg dió 2 g Update1 Vanilla Sweet Elkészítés: A vajat a cukor felével kihabosítom. Egyenként hozzáadom a tojások sárgáját. A cukor másik felével kihabosítom a fehérjét. A vaj...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.