TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4454131 db
Találatok száma: 21
Előző Következő
Citrom: lúgosít vagy savasít? 2020-08-01 18:33:10
Nagyon sok kérdés érkezik hozzánk mostanában a lúgosítással kapcsolatban, az egyik leggyakrabban elhangzott pedig, hogy valóban lehetséges-e citrommal lúgosítani? Tudjuk, hogy a zöldségek többsége lúgosító hatású, azonban ez messze nem igaz az összes gyümölcsre. Ha találomra...
Köszvény és a fruktóz ! 2019-01-13 17:43:02
Azoknál a nőknél, akik rendszeresen fogyasztanak magas fruktóz tartalmú italokat, 74%-kal nagyobb valószínűséggel alakul ki köszvény, mint azoknál a nőknél, akik nem fogyasztják az ilyen üdítőket. Forrás: JAMA, Journal of the American Medical Association, Boston University...
Lúgosító zöldségek és gyümölcsök 2015-07-01 09:45:07
Lúgosító zöldségek és gyümölcsök dr. Robert Young ajánlásával dr. Robert Young és felesége, Shelley Redford Young több olyan könyv közös szerzője, melynek fókuszában a lúgosítás, a lúgosító táplálkozás áll. dr. Robert Young nem orvos, de rendelkezik doktorátussal, többek között mikrobiológiából. Az elmúlt évtizedekben több mint 10 000 ember vérét analizálta, s ebből a munká...
Lúgosítás egyszerű lépésekben 2015-04-08 14:46:07
Lúgosítás egyszerű lépésekben Írta: Dódity Gabriella Ízületi panaszaid, emésztési zavaraid vannak? Krónikus fáradtság gyötör? Túlsúllyal, narancsbőrrel küzdesz? Elképzelhető, hogy problémáid hátterében szervezeted elsavasodása áll. A fogantatás után lúgos magzatvízben lebeg az embrió, és a vérünk is lúgos (7,35-7,45 pH) kémhatású, sejtjeink számára tehát...
A lúgosító étrend élettani hatásai 2014-10-11 09:19:06
A vérplazma pH értéke normális körülmények között 7,365 (a tiszta víz pH-ja 7,0). Ezt a 7,365-es értéket a szervezetünk a puffer rendszerei segítségével minden körülmények közt igyekszik biztosítani. Ha a pH 7,48 fölé emelkedik, akkor alkalózisról beszélünk, míg 7,365 alatt acidózisról. Léteznek olyan betegségek, amikor szervezetünk nem képes a plazma 7,365-es pH-t fenntarta...
A lúgosító étrend hatásai 2014-07-28 13:38:32
A vérplazma pH értéke normális körülmények között 7,365 (a tiszta víz pH-ja 7,0). Ezt a 7,365-es értéket a szervezetünk a puffer rendszerei segítségével minden körülmények közt igyekszik biztosítani. Ha a pH 7,48 fölé emelkedik, akkor alkalózisról beszélünk, míg 7,365 alatt...
Elsavasodtunk?-Tíz"gyógyító"mítosz 2014-06-30 20:27:03
Az utóbbi évtizedekben számos teória, alternatív gyógymód született, amely sokszor még az orvostudomány alaptételeit is megkérdőjelezi. Sokszor gyógyítatlan betegségeknél, gyakran a rák esetében bukkannak fel az univerzális csodaszer-elméletek. Sokan nem is tudják, hogy ezeknek a gyógymódoknak egy része még ártalmas is lehet. Tudta ön például, hogy bizonyos esetekben a vitaminok v...
Egészség 2014-06-15 10:43:38
pH csoda életmód program - Új biológia A már korábban említett Dr. Robert O. Young (nemzetközileg elismert mikrobiológus és táplálkozástudós) a világ különböző részein bevett táplálkozási szokásokat vizsgálta, továbbá megfigyelte az ott élők körében jellemző tünetegyütteseket, megfogalmazta a következő alapvető állítást, aminek az Új Biológia elnevezést adta. Minden betegség mö...
Köszvény, fruktóz, lúgosítás 2013-09-01 18:29:39
Köszvény, fruktóz, lúgosítás Azoknál a nőknél, akik rendszeresen fogyasztanak magas fruktóz tartalmú italokat, 74%-nagyobb valószínűséggel alakul ki köszvény, mint azoknál a nőknél, akik nem fogyasztják az ilyen üdítőket. A köszvény az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb arányban fordul elő, ami párhuzamba hozható a fruktóz tartalmú üdítőitalok elterjedésével. 1977-be...
❤Lúgosítás citrommal? ❤ 2013-04-02 12:55:20
Az elmélet lényege a sejtszintű lúgosítás, mely sokkal több tényezőből áll, mint csupán lúgos kémhatású italokból. A lúgosító életmód legfontosabb összetevői: - lúgosító ételek és lúgosító italok: zöldségek, gyümölcsök, fitonutriensek, vitaminok, ásványi anyagok, klorofill, gyümölcs teák cukor nélkül - megfelelő minőségű fehérjék: főleg növényi eredetű fehérjék, hal, ke...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.