TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4454267 db
Találatok száma: 16
Előző Következő
Ezt nem lehet megunni! 2017-10-09 11:28:01
A rántott hús 10 titka - gondolnád, hogy a legtöbben ezt nem ismerik? A rántott húst elkészíteni nem nehéz feladat, mégis létezik 10 olyan titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer! Vastagság A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, mert így sokkal ízletesebb lesz, mintha vastag szelet húsból készítenénk! Fűszerezés Panírozás előtt sót...
A rántott hús 10 titka 2017-10-04 09:07:44
A rántott hús 10 titka - gondolnád, hogy a legtöbben ezt nem ismerik? Ezt nem lehet megunni! A rántott húst elkészíteni nem nehéz feladat, mégis létezik 10 olyan titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer! Vastagság A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfol...
A rántott hús 10 titka 2017-06-03 20:02:09
A rántott hús 10 titka - Gondolnád, hogy a háziasszonyok többsége nem ismeri? Tudd meg, hogy lehet még finomabb! Egy rántott húst elkészíteni nem tűnik túl nehéz feladatnak, mégis létezik 10 titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer! 1. Vastagság A rántani való húst célszerű nagyon véko...
Miért a Reg-Enor? 2015-04-24 07:57:24
Miért a Reg-Enor? Fontos kérdések és válaszok, melyek szinte minden kúrázó fejében elő-előkerülnek. 1. Túlsúly után miért nem marad megnyúlt bőr illetve miért zsugorodik bőrünk a Reg-Enor szedésével bekövetkező fogyás esetén? Köztudott dolog, hogy mikor az emberi szervezet növekedése megáll négyzetcentiméterenként X számú sejttel rendelkezünk. Hízás esetén ezek...
Gazdaságosan finomat - rizsből 2015-02-01 23:35:58
Gazdaságosan finomat - rizsből A rizs alapélelmiszer, s mint ilyen, remekül használható szinte mindenbe. Készíthetünk belőle levest, tökéletes levesbetét, főételként is megállja a helyét, és híresen jó köret. Sőt még desszertet is készíthetünk belőle. Emellett pénztárcakímélésből is érdemes felfedezni ezt a világ nagy részén mindennapi élelemként használt alapanyagot. Az...
A japán konyha felfedezése 2014-07-04 23:54:35
A japán konyha felfedezése Az utóbbi néhány évben sorra nyílnak a japán éttermek Budapesten. Nagyrészt a diplomáciai munka vagy egyéb elfoglaltságok miatt Magyarországon élő japánok számára kínálják az otthon ízeit, de nem titkoltan szeretnék becsábítani a kíváncsi, újra nyitott magyar vendégeket is. Az ami a japán konyhából az éttermek étlapján megjelenik, egy nagyon ho...
Haznos tanács a háztartásban 2013-03-04 10:24:50
Hozzávalók: 1dl vízhez 2 evőkanál zselatin 1 ételfesték 1 üvegcse illó olaj bébiételes üveg Elkészítése: A zselatint felfőzzük a vízzel, kicsit lehűtjük. Belekavarjuk a festéket és az illó olajat és beletöltjük az üvegbe. Ha teljesen kihűlt, a hűtőbe téve megdermesztjük. Nem biztosít erős, intenzív illatot, de folyamatosan kellemesen illatosít. Kreativitásunkon múlik c...
Ötletek tippek a háztartásban 7. 2012-12-29 15:00:58
Ötletek és tippek a háztartásban: Oszd meg te is hozzászólásoddal ötleteidet! "Ha valaki megoszt veled valamit aminek Te hasznát veszed, erkölcsi kötelességed, hogy azt Te megoszd mással!" -Kínai közmondás- 301, Ha nehezen fő meg a marhahús, tegyen a vízbe egy késhegyi szódabikarbónát. Más húsra is érvényes ez az eljárás. 302, Ha kemény a víz, szórjunk fürdővizünk...
x 2011-03-20 19:50:45
- Székelyhidi Mária [Marika - ... Akiknek a morzsás panir már nem megfelelő, helyette tudok ajánlani egy jó módszert. A hús /Én csak csirkét használom/, sokkal porhanyósabb, szaftosabb marad, másnap még hidegen is nagyon finom. A kicsontozott húsdarabokat befüszerezem, 2 - 3 órrát a hűtöben tartom m ielött kisütném. Használok őröltköményt, fehérborst, ma...
Karácsonyi kaják-:) 2009-11-28 21:33:10
Gesztenyekrémleves rumos mazsolával ________________________________________ Hozzávalók (6 személyre) ________________________________________ 8 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 25 dkg édes gesztenye- massza 1 csomag vaníliás cukor 0,5 dl rum 10 dkg mazsola A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, a pudingport és a cukrot simára keverjük...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.