TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4453415 db
Találatok száma: 8
Előző Következő
Krémes diós szelet 2018-06-30 15:36:49
Krémes diós szelet, mindenki azt fogja gondolni, hogy egy mestercukrász készítette, annyira csodás! A csodás krémes süti akár tortaformában, vagy tepsiben is elkészíthető, így ünnepi alkalmakon tortaként, máskor süteményként kínálhatjuk. Nagyon krémes és a karamellnek és diónak köszönhetően még ropogós is. Az elkészítése kissé időigényed, de mindenkit lenyűgözhetsz ezze...
Gyors csodák: májas ételek 2015-01-20 21:58:28
Gyors csodák: májas ételek A máj felhasználására valóban széles a választék: levesek, főételek, pástétomok alapanyaga, de rétest is tölthetünk vele, vagy akár tortát is süthetünk belőle. Ráadásul nagyon gyorsan varázsolhatunk belőle finom ebédet vagy vacsorát, ami sokszor fontos szempont. A máj − legyen az libáé, csirkéé, borjúé, marháé, sertésé − a belsősége...
x 2014-03-15 07:42:38
- korzistka gavrila /gabor/ [g... Na jol van kezdem,ket szelet hust szamitva szemelyenkent, ki klofoljuk, sozzuk, borsozzuk, en daralt komenyt is teszek rea. Veszunk egy labost, 50 gr olajat teszunk es mikor forro bele tesszuk a hus szeleteket, hirtelen sutjuk, amig mind ket fele szep rozsa zsin lessz akkor ki szedjuk es egy tannyera tesszuk, kozben harom hagy...
POLENTA Kukoricakása 2010-11-03 20:38:42
A pastasciuttát különleges alkalmakkor helyettesítő ételek sorában a kukoricakása csaknem az utolsó helyen áll. Mint mondtuk, a római konyha megmagyarázhatatlan bizalmatlansággal tekint a tengerentúlról származó szénhidrátféleségekre. Ha a Velencében oly kedvelt polenta mégis megtalálja útját Rómába, annak oka egy-egy hideg téli nap. "Csöndes tűzhelynél télidőn" {Magyar oper...
Sacher-torta 5. 2010-10-28 05:35:31
Hozzávalók: 12,5 dkg liszt, 17,5 dkg kakaó, 4 tojás, 5 dkg vaj, 2,5 dl tejszín, 6 dkg porcukor, 10 dkg sárgabaracklekvár, 20 dkg csokoládé, 1 kávéskanál olaj, vaj. A lisztet és a 12,5 dkg kakaót tálba szitáljuk. A tojásokat és a cukrot meleg, de nem lobogó vízgőz felett habosra keverjük, míg az alapanyag méretének háromszorosát kapjuk. Folyamatosan keverve hozzáadjuk liszt-k...
Kacsát az asztalra! 2010-09-25 17:29:57
Kacsát az asztalra! Manapság már nem is számít olyan nagy különlegességnek, ha kacsahús kerül az asztalra. Érdemes azonban megvizsgálni, miért is esszük ennek az állatnak a húsát, és nézzük meg azt is, hogyan, mivel érdemes fogyasztani. A hazánkban igen elterjedt tőkésréce nemesítése révén keletkezett a ma jól ismert házi kacsa Magyarországon. Nagy valószínűség szerint Kí...
Banántorta 2008-08-10 16:16:47
HOZZÁVALÓK: 15 dkg cukor15 dkg lisztfél kávéskanál élesztőporfél kávéskanál szódabikarbóna2 banán7,5 dkg vaj2 tojás1 kávéskanál vaníliaaroma5 dkg dió (darált)5 dkg mandula (őrölt)csipetnyi sóA díszítéshezporcukorELKÉSZÍTÉSA lisztet, az élesztőt és a szódabikarbónát átszitáljuk. Egy kerek tortaforma alját és a szélét 2-3 cm magasan kivajazzuk. A banánokat meghámozzuk, majd pürésí...
Sacher-torta 2006-10-05 07:15:28
HOZZÁVALÓK: 12,5 dkg cukor 12,5 dkg liszt 17,5 dkg kakaó 4 tojás 5 dkg vaj 2,5 dl tejszín 6 dkg porcukor 10 dkg sárgabaracklekvár 20 dkg csokoládé 1 kávéskanál olaj vaj ELKÉSZÍTÉS A lisztet és 12,5 dkg kakaót tálba szitálunk. A tojásokat és a cukrot meleg, de nem lobogó vízgőz felett habosra keverjük, addig, míg az alapanyag méretének háromszorosát kapju...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.