TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4454090 db
Találatok száma: 27
Előző Következő
Laskagomba, a gyógyító gomba 2020-12-06 16:03:52
A laskagomba egy egészen különleges gomba, melyet orvosi kutatások bizonyítottak. A gomba az egyetlen olyan nem állati eredetű élelmiszer, amely D-vitamint tartalmaz. A természetnek végtelen a csodája, csak észre kell venni és alkalmazni őket. E csodák közé tartozik a las...
Szalonna- Tévhitek helyett egészség! 2017-09-22 22:26:34
Hol vannak már azok az idők, amikor csípős hajnalokon a nagyszülői házak udvarán feldolgozásra került 1-1 malac? Emlékszel még a régi ízekre, vagy téged is elrettentettek a szalonnáról szóló álhírek? Nosza, szerezz be egy jókora darab háztájit, mert rég elfeledett kincsre bukkanhatsz, amely mértékkel fogyasztva inkább egészséges, mint egészségtelen! Csak szalonnát ne! Főleg...
Tallóztam 2014-11-09 19:24:03
Szinte napi rendszerességgel használjuk, leginkább őrölt formájában a fekete borsot, mégis van, amit még nem biztos, hogy tudunk róla. Megéri rendszeresen és tudatosan fogyasztani! A bors már 4000 éve ismert és fogyasztott, voltak olyan időszakok is, amikor értéke az arany árával vetekedett. A borsnemzetség közel 1400 fajtából áll. 4 színű bors létezik, bár leginkább...
5 dolog, amit nem tudtál a borsról 2014-11-07 18:16:35
Szinte napi rendszerességgel használjuk, leginkább őrölt formájában a feketeborst, mégis van, amit még nem biztos, hogy tudunk róla. Megéri rendszeresen és tudatosan fogyasztani! A bors már 4000 éve ismert és fogyasztott, voltak olyan időszakok is, amikor értéke az arany árával vetekedett. A borsnemzetség közel 1400 fajtából áll. 4 színű bors létezik, bár leginkább a fekete...
x 2014-05-28 10:28:11
- Juhászné Szunyogh Mária [Mar... ALMAHÉJTEA Elkészítése: hámozzunk meg 2 db almát és a héját dobjuk bele 1/2 liter forró vízbe. Fedjük le, és hagyjuk állni kb. 15 percig. Ízesíthetjük barnacukorral, nádcukorral, mézzel, de ihatjuk magában is. Az áztatás során az almahéj felpuhul, így könnyebben lehet elrágcsálni. Véletlenül se dobjuk ki! A tea jó hatás...
Gyógyító természet kicsestára minden évszakra 2014-02-18 20:30:42
. Célunk a testileg-lelkileg egészséges nemzet felépítése, és ez lehet a jövőképe minden gondolkodó, érző magyarnak. Ehhez szeretnénk hozzájárulni a mi szerény, de lehet, hogy annál hatásosabb eszközeinkkel. A természet kincsestár, amelyet használtak, s nem kihasználtak eleink. Visszamegyünk a természetbe, csodáiba, hétköznapi titkaiba, amellyel jobb lehet fizikai, s így lelki...
Gyógyító természet kincsestára minden évszakra 2014-01-19 19:30:32
GYÓGYÍTÓ TERMÉSZET KINCSESTÁRA MINDEN ÉVSZAKRA Célunk a testileg-lelkileg egészséges nemzet felépítése, és ez lehet a jövőképe minden gondolkodó, érző magyarnak. Ehhez szeretnénk hozzájárulni a mi szerény, de leh...
Cékla, a bíborszín egészségőrző 2014-01-11 23:47:27
Cékla, a bíborszín egészségőrző A téli hónapokban különösen fontos, hogy minél több egészséges és vitamindús zöldségfélével vértezzük fel magunkat. A rendkívül kedvező áron kínált, sokszor mégis csupán savanyúságként fogyasztott cékla valódi csodazöldség, ami kis fantáziával igazán változatosan tálalható, kitűnő alapanyag. A természet gyógyszereket helyettesítő ajándéka...
Készítsünk saját magunk alapleveket! 2013-04-05 11:19:56
Ismerjük meg a zöldség-, a hal- és húsalaplé receptjét! Sokszor találkozni receptekkel, melyek hozzávalói között zöldség- vagy szárnyasalaplé található. Ilyenkor persze könnyű megoldást nyújtanak a levesporok- és kockák, de a házilag elkészített alaplevet semmi nem tudja felülmúlni. Tanuljuk meg elkészíteni! A finom és ízletes alaplevek titka nem más, mint a friss és szezoná...
Finom falatok 2013-03-17 09:30:48
A csirkehús ízletes, változatos, zsírszegény alapanyag Hozzászólások (1) NyomtatásPartner: Ízek és ÉrzésekCímkék: fehér hús, csirke, csirkehús, csirkemell, receptek csirkemellel A csirke az egyik legkedveltebb húsféle, nemcsak hazánkban, de világszerte is. Íze kevésbé sem erőteljes vagy jellegzetes, talán ezért is olyan kedvelt, és zsírösszetétele is kedvezőbb, mint a...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.