TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4453290 db
Találatok száma: 172
Előző Következő
Metélt tészta gombamártással 2017-12-09 23:49:56
Metélt tészta gombamártással Hozzávalók 20-25 dkg shiitake gomba 1 fej hagyma 3-4 ek napraforgóolaj 4 dl tejszín 25 dkg széles metélt só bors petrezselyem (a díszítéshez) Elkészítés A gombát letisztogatjuk és apróra daraboljuk. A megtisztított hagymát finomra vágjuk, és a serpenyőben felhevített olajon megpároljuk. Ho...
Zöldborsós felfújt gombamártással – vegetariánus recep 2017-04-07 21:44:30
10 dkg zöldborsó 1 sárgarépa 1 karalábé 1 közepes karfiol 2 ek. olívaolaj só petrezselyemzöld a gombamártáshoz: 20 dkg gomba 2 újhagyma 1 dl tejszín 2 ek. olívaolaj 1 ek. liszt citromlé (ízlés szerint elhagyható) só, őrölt fehérbors petrezselyemzöld 10 dkg reszelt sajt Az apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk...
Sertés szűzérmék gombamártással és burgonyalepénnyel 2016-05-01 16:31:08
Hozzávalók 4 személyre: - 1 kg. sertés szűzpecsenye - 30 dkg cremini gomba (vagy bármilyen erdei barna gomba), vékonyra szeletelve - 2 közepes fej gyöngyhagyma, apró kockákra vágva - 1 ek. liszt - 120 ml. száraz vörösbor - 250 ml. csirkehús alaplé (ha nincs, víz) - 3 ek. olívaolaj - 3 ek. sótlan vaj - 3 ek. házi tejszín - 1 kisebb csokor apróra vágott friss zöldpetre...
Konyhai kisokos - a "módra" mit jelent ? 2015-09-15 11:57:39
DUBARRY MÓD: A natúr borjúszeleten karfiolrózsa van, erre kerül a besamelmártás és egy kis reszelt sajt, majd az egész jól össze is van sütve. Persze, csak ha Magyarországon rendeljük. Külföldön ha borjúhoz nem is, bárányhoz, köretekhez, salátákhoz hasznalják a du Barry elnevezést, a lényeg az, hogy karfiol legyen benne. DUNA MÓD: A borjújavát habart tojással töltik, lisztbe fo...
Édeni régi étkek - receptes könyv 2015-07-30 08:15:48
Üregi Éva: Édeni régi étkek Jó étvágyat! Kertünk kincsei Figyelem! A hozzávalók mindig 4 személyre értendők! Paprikás krumpli Hozzávalók: 1kg krumpli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 szál kolbász vagy 6-8 db virsli, olaj. Fűszerek: bors, babérlevél, édes-nemes...
Háromrizses rakottas gombamártással 2015-07-05 23:27:59
Háromrizses rakottas gombamártással Hozzávalók 4 személyre: 1 fej vöröshagyma 10 dkg sárgarépa 10 dkg zöldbab (mélyhűtött) 10 dkg zöldborsó (mélyhűtött) 20 dkg rizs 20 dkg barnarizs 10 dkg vadrizs 1 dl olaj 50 dkg darált hús 1 teáskanál oregánó 1 evőkanál vágott petrezselyem 2 tojás A gombamártáshoz: 20...
Heti menü ajánlat – 2015. július 06 - 12. 2015-07-05 23:21:58
Heti menü ajánlat - 2015. július 06 - 12. Hétfő: Előétel: Joghurtos gyümölcsleves Főétel: Háromrizses rakottas gombamártással Desszert: Egyszerű kevert meggyes-csokis Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó sörtésztában sült zsályalevelekkel Kedd - Itt a nyár! Nyári ételeket kóstolunk. Előétel: Kiskert leves Főétel: Alföldi nyári töltött káposzta Desszert:...
Törpeharcsa recept 2015-04-30 12:20:21
Törpeharcsa recept Hozzávalók: 6-10 törpeharcsa (nagyságtól függően), 1 dl édes pezsgő, reszelt gyömbér v. gyömbér por, kevés fehérbors, kevés olaj, só. Elkészítés: A sütőt most kapcsoljuk be, hogy meleg legyen, az édes pezsgőt tegyük a hűtőbe, hogy az pedig jéghideg legyen! A törpeharcsát megtisztítjuk, majd forrásban levő vízbe mártjuk. Pár másodpercig bene hagyjuk,...
Juhtúróval töltött szűzérme rozmaringos újburgonyával 2015-04-27 22:56:37
Juhtúróval töltött szűzérme rozmaringos újburgonyával Hozzávalók: 1 db szép, formás sertésszűzérme 15 dkg juhtúró 15 dkg apróbb csiperkegomba 5-6 vékony szelet bacon 3 db kész réteslap (nem csomag, csak lap) 2 szál sárgarépa 2 szál fehérrépa só őrölt bors kevés olívaolaj A páchoz: 2 evőkanál medvehagymás pesztó...
Töltött pityókáslepény gombamártással 2014-11-09 11:30:35
Töltött pityókáslepény gombamártással Hozzávalók: 1 kg pityóka, 50 dkg darált hús, 2 db vöröshagyma, 1-2 cikk fokhagyma, 1/2 kg rókagomba, 1 doboz tejföl, 3 db tojás, só, őrölt bors, szerecsendió, olaj, 2-3 kanál liszt , zöld petrezselyem. Elkészítése: A pityókát lereszeljük, majd picit állni hagyjuk és végül kinyomkodjuk a levét. Sózzuk, borsózzuk...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.