TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4453126 db
Találatok száma: 20
Előző Következő
A cukorbetegség-főzési módszerek 2020-04-22 22:37:31
A cukorbetegség megakadályozása a főzési módszerek egyszerű megváltoztatásával. Az, hogy egy étel mennyire marad egészséges, nagyban függ attól is, hogy milyen főzési technikát alkalmazunk. A minimálisan feldolgozott vagy nem agyonfőzött élelmiszerek segítenek megakadályozni a cukorbetegséget és csökkentik a glükózszintet, szabályozzák a testsúlyt és megnövelik az élettartamot....
A cukorbetegség megakadályozása... 2018-08-22 11:22:02
A cukorbetegség megakadályozása a főzési módszerek egyszerű megváltoztatásával Az, hogy egy étel mennyire marad egészséges, nagyban függ attól is, hogy milyen főzési technikát alkalmazunk. A minimálisan feldolgozott vagy nem agyonfőzött élelmiszerek se...
A cukorbetegség megakadályozása ... 2018-08-22 11:21:06
A cukorbetegség megakadályozása a főzési módszerek egyszerű megváltoztatásával Az, hogy egy étel mennyire marad egészséges, nagyban függ attól is, hogy milyen főzési technikát alkalmazunk. A minimálisan feldolgozott vagy nem agyonfőzött élelmiszerek se...
Olajban sült ételek Részletek: 2015-03-23 19:39:58
Az akrilamid nem más, mint egy olyan vegyület, mely bizonyos főzési folyamatok (főként magas hőmérsékleten történő, illetve olajban sütés esetén) során kerül az ételbe. Nagy mennyiségben található a sült krumpliban, chipsekben, egyes süteményekben, és növeli a veserák kockázatát, különösen a dohányosok esetében. Az olajban sült ételek növelik a rák kockázatát>> A legtöbben...
A francia konyha 2015-02-25 22:08:00
A francia konyha Egy nemzet konyhájának alakulása rengeteg tényezőtől függ. Az éghajlati viszonyoktól kezdve, a termőföldben megmaradó alapanyagokon keresztül, a társadalmi változásokon át, egészen egy-egy szakács géniuszig, felvilágosult uralkodóig vezet a sor. Ezek összessége az, ami meghatározza az ételek milyenségét, és ezen tényezők folyamatos változása az, ami egy-...
Egészség 2013-07-19 18:07:18
A "régi öregek" tudtak valamit... Méregtelenítő sós vizes lábfürdő - A szervezet nagytakarítása Régi praktikák egyike, téli estéken a lábak áztatása, sós vízben. Évente két kúra, kúránként 8-10 alkalom, heti háromszori gyakorisággal, alkalmanként 30 perc. Edénytől függően 3-4 liter 40 C fokos 10%-os sós vizet készítsünk, este, vacsora után legalább két órával, tegyük l...
Belső-szervi gombafertőzések 2011-12-15 09:32:27
DIÉTA BELSŐ-SZERVI GOMBAFERTŐZÉSEK ESETÉRE Szerző: Kósáné K Mária Ez a kiadvány nem azért jött létre, hogy a belső-szervi gombafertőzések kialakulásáról és annak gyógyításáról részletes tájékoztatót nyújtson, hanem, hogy a gyógyítás kiegészítő diétájában segítségére legyen mindazoknak, akiknek erre szükségük van. A betegség lefolyásával és az étkezéssel kapcsolatos tu...
Jó egészséget Mindenkinek! 2011-11-25 03:41:41
Katt: >> A helyes táplálkozás energetikai alapelvei 1. Az egyoldalú táplálkozás, túlzott böjt, diéta, hiányállapotok hátrányai A vegetarizmus elnevezés a latin vegetus (élénk, friss, erőteljes) szóból származik és...
Kellemes őszi hétvégét 2011-10-15 09:43:19
Herbertné Kató (herbert-fam@tvn.hu) jött ezzel a képpel, de nem bírom feltenni . . . Feltaláltam Amerikát !!!...
Zsirszegény konyhai tippek.... 2011-08-16 08:15:48
Zsírszegény konyhai tippek, receptekkel Egészséges konyhatrükkök a gőzöléstől a grillezésig Ha finom és egészséges ételeket szeretnénk az asztalra varázsolni, az alapanyagok okos kiválasztása mellett arra is érdemes figyelnünk, hogy milyen módon készítjük el azokat. Az ételkészítés minden ismert módszerét képtelenség használni, ám tudatosan válogatni k...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.