TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4451073 db
Találatok száma: 17
Előző Következő
A jó gyermek 2020-11-04 15:15:00
A jó gyermek védi, óvja szüleit, mikor szívükre az öregség reá telepszik, és elgyengültté teszik azon megélt évek, melyek részei voltak az élet küzdelmének. A jó gyermek a szülőkkel van, mikor betegségeik, elfáradó lépteiket elnehezítik, és testüket megszállja az-az átkos gyöngeség, amihez szükségeltetik két erős ifjú kéz. A jó gyermek nem felejt, tudja milyen volt,...
Magdolna Kun: A jó gyermek 2020-11-03 11:16:50
Magdolna Kun A jó gyermek A jó gyermek védi, óvja szüleit, mikor szívükre az öregség reá telepszik, és elgyengültté teszik azon megélt évek, melyek részei voltak az élet küzdelmének. A jó gyermek a szülőkkel van, mikor betegségeik, elfáradó lépteiket elnehezít...
Mitől vékonyodik a haj ... 2020-03-03 21:22:01
A hajunk is öregszik, nem csak a szerveink és a bőrünk. Az ősz haj általában az idősebb emberekre jellemzőbb, habár már fiatalabb korban is problémát okozhat. Ha valaki fiatalon őszül, nagy valószínűség szerint ezt a genetikának köszönheti. A menopauza szakaszában a hajunk is változásokon megy keresztül. A hormonális változások következtében a haj elvékonyodik. Azonban nem csak...
Jelenleg zajló folyamatok 1. rész 2016-02-09 22:28:13
2016. február 6. (Jégbontó hava) A Földön minden egyes élet szent. Minden egyes megnyilvánulási forma a maga szentségében, testett öltött valóságában egy életformát képez, életét adja annak a principiumnak, melynek gyökerét a teremtés fázisa hozta létre. Mi Angyalok, akik egy magasabb valóságból származunk, ebben az időben egy fokkal még közelebb kerültünk hozzátok. Minden egy...
A húsvéti kalács 2015-04-04 14:01:06
A húsvéti kalács Sonka, tojás, friss zöldségek, torma és kalács mindig kerül a húsvéti asztalra, ez a hagyomány. A kalács pedig akkor az igazi, ha frissen és otthon készül. Segítünk! Kelt tésztákkal kapcsolatos félelmekkel minden kezdő és minden második gyakorló háziasszony rendelkezik. Mikor jó az élesztő? Hogyan futtassam fel? Milyen lisztet vegyek? Hány fokon süssem?...
A húsvéti kalács 2014-04-14 22:51:18
A húsvéti kalács Sonka, tojás, friss zöldségek, torma és kalács mindig kerül a húsvéti asztalra, ez a hagyomány. A kalács pedig akkor az igazi, ha frissen és otthon készül. Segítünk! Kelt tésztákkal kapcsolatos félelmekkel minden kezdő és minden második gyakorló háziasszony rendelkezik. Mikor jó az élesztő? Hogyan futtassam fel? Milyen lisztet vegyek? Hány fokon süssem?...
A húsvéti kalács 2012-03-28 21:46:42
A húsvéti kalács Sonka, tojás, friss zöldségek, torma és kalács mindig kerül a húsvéti asztalra, ez a hagyomány. A kalács pedig akkor az igazi, ha frissen és otthon készül. Segítünk! Kelt tésztákkal kapcsolatos félelmekkel minden kezdő és minden második gyakorló háziasszony rendelkezik. Mikor jó az élesztő? Hogyan futtassam fel? Milyen lisztet vegyek? Hány fokon süss...
A húsvéti kalács 2012-03-24 20:11:22
A húsvéti kalács Sonka, tojás, friss zöldségek, torma és kalács mindig kerül a húsvéti asztalra, ez a hagyomány. A kalács pedig akkor az igazi, ha frissen és otthon készül. Segítünk! Kelt tésztákkal kapcsolatos félelmekkel minden kezdő és minden második gyakorló háziasszony rendelkezik. Mikor jó az élesztő? Hogyan futtassam fel? Milyen lisztet vegyek? Hány fokon süssem? Mitő...
A tudatosság megélése - Május 2011-05-01 20:48:42
2011. Május - a Tudatosság megélése A hónap mantrája: TEST, LÉLEK ÉS SZELLEM - MAGAM ELFOGADOM TUDATOS LÉTEZÉS ÉRTE AJÁNDÉKOM! Urunk erre a hónapra a tudatosodás erőit küldi el nekünk. Május: Felismerések sorozata segít ebben a hónapban megérteni, hogy energiarendszerünk általunk működik. Test-lélek és szellemi tudatosságunkba léphetünk, és bizonyosság tölt e...
A húsvéti kalács 2011-04-07 22:02:21
A húsvéti kalács Sonka, tojás, friss zöldségek, torma és kalács mindig kerül a húsvéti asztalra, ez a hagyomány. A kalács pedig akkor az igazi, ha frissen és otthon készül. Segítünk! Kelt tésztákkal kapcsolatos félelmekkel minden kezdő és minden második gyakorló háziasszony rendelkezik. Mikor jó az élesztő? Hogyan futtassam fel? Milyen lisztet vegyek? Hány fokon süssem? Mitő...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.