TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4453415 db
Találatok száma: 163
Előző Következő
Bulgur gyógyhatásairól 2020-12-28 22:21:06
A bulgur egy nagyon finom, hazánkban nem rég felfedezett gabonaféle, számtalan jótékony hatással. A bulgur - más néven török búza (vagy török rizs) - tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. A bulgur Törökországban és a Közel-Keleten kedvelt gabonatermék. A teljes éré...
Csicseriborsó - érrendszerünk őre 2020-12-09 00:37:33
Magas rosttartalmának köszönhetően megszünteti a székrekedést, gyakori menüként csökkenti a vér koleszterinszintjét, amivel megelőzhetjük a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulását. Kutatások igazolták azt is, hogy a benne lévő pektin visszafogja az étkezések utáni g...
A kollagén leggazdagabb forrása 2020-10-06 21:37:02
A kollagén leggazdagabb forrása ez a kása, így megfiatalítja a bőrödet, táplálja a hajhagymákat és a körmöt is egészségessé teszi. A kollagén leggazdagabb forrása ez a kása, ami szinte megfiatalítja a női testet! Kompenzálja a kollagén hiányát a bőröd, a hajad és a köröm egészséges és fiatal lesz! Legalább hetente egyszer ajánlott enni egy tányérral! Árpagyöngyöt hasznos tul...
Nemzetközi Konyhakerti Nap évente 2020-08-28 12:38:17
A Nemzetközi Konyhakerti Napot (World Kitchen Garden Day) 2004 óta rendezik meg világszerte mindig augusztusban, hogy a helyben termelt, organikus és legfőképp egészséges terményekre felhívják a figyelmet. A kezdeményezéshez az elmúlt évtizedben számos ország megszámlálhatatlan konyhakertje, közösségi kertje csatlakozott. Magyarországon is sorra szerveződnek a közösségi programo...
Paradicsomszósz az egészségünkért 2020-06-06 18:54:34
A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomszósz javítja a probiotikumok aktivitását a bélben. Minden étel, amely táplál, funkcionálisnak számít. Ezek az ételek csökkentik a krónikus betegségek kockázatát, vagy más módon optimalizálhatják az egészséget. És azok az é...
A cukorbetegség-főzési módszerek 2020-04-22 22:37:31
A cukorbetegség megakadályozása a főzési módszerek egyszerű megváltoztatásával. Az, hogy egy étel mennyire marad egészséges, nagyban függ attól is, hogy milyen főzési technikát alkalmazunk. A minimálisan feldolgozott vagy nem agyonfőzött élelmiszerek segítenek megakadályozni a cukorbetegséget és csökkentik a glükózszintet, szabályozzák a testsúlyt és megnövelik az élettartamot....
Cékla gyógyhatásairól 2019-05-05 20:52:12
Cékla variációk A cékla egy gumós zöldség, ehető levelekkel. A levélen és a gumón kívül ennek a zöldségnek a kicsíráztatott magvait is megeheti. Ezeket a csírákat széles körökben használják díszítésre, körítésre, jól néznek ki a piros csírák. Ez egy ízletes és egészséges zöl...
A cukorbetegség megakadályozása... 2018-08-22 11:22:02
A cukorbetegség megakadályozása a főzési módszerek egyszerű megváltoztatásával Az, hogy egy étel mennyire marad egészséges, nagyban függ attól is, hogy milyen főzési technikát alkalmazunk. A minimálisan feldolgozott vagy nem agyonfőzött élelmiszerek se...
A cukorbetegség megakadályozása ... 2018-08-22 11:21:06
A cukorbetegség megakadályozása a főzési módszerek egyszerű megváltoztatásával Az, hogy egy étel mennyire marad egészséges, nagyban függ attól is, hogy milyen főzési technikát alkalmazunk. A minimálisan feldolgozott vagy nem agyonfőzött élelmiszerek se...
A káposzta bőrre, hajra és egészségre gyakorolt hatása 2018-08-08 13:07:48
A káposzta bőrre, hajra és egészségre gyakorolt jótékony hatása Ez a kerek és sokleveles növény a Földközi-tenger északi részéről és Kis-Ázsiából származik. Egész évben beszerezhető a boltokban. Káposztafajták: Számos káposztafajtából lehet választani, amelyek fogyaszthatóak nyersen vagy megfőzve. A káposzta íze, a fajtától függően, lehet sósabb vagy édesebb. Ezenkívül a...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.