TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4454366 db
Találatok száma: 13
Előző Következő
Ezt kell tenned, ha nem akarod, hogy a burgonya kicsírázzon 2015-10-05 13:31:33
Sokan úgy tartják, hogy az egészséges étkezés költséges, ráadásul a nyers hozzávalók, a zöldségek és gyümölcsök hamar el is romlanak. Sokan úgy tartják, hogy az egészséges étkezés költséges, ráadásul a nyers hozzávalók, a zöldségek és gyümölcsök hamar el is romlanak. Így tartsuk sokáig frissen a salátát Bár sokszor úgy gondoljuk, hogy a zacskóban hamarabb megromlik a saláta...
Lekvárkészítés cukor és tartósítószer nélkül 2015-07-05 09:32:22
Lekvárkészítés cukor és tartósítószer nélkül Ez támasztja alá azt is, amit a neten bolyongva több helyen is olvastam,: bizony a lekvárok tartósításának a titka a teljesen tisztára mosott, fertőtlenített üvegekben, majd a légmentes lezárásban rejlik. 1. Csak ép üvegek...
Ezt kell tenned, ha nem akarod, hogy a burgonya kicsírázzon 2014-11-10 19:33:48
Sokan úgy tartják, hogy az egészséges étkezés költséges, ráadásul a nyers hozzávalók, a zöldségek és gyümölcsök hamar el is romlanak. Sokan úgy tartják, hogy az egészséges étkezés költséges, ráadásul a nyers hozzávalók, a zöldségek és gyümölcsök hamar el is romlanak. Így tartsuk sokáig frissen a salátát Bár sokszor úgy gondoljuk, hogy a zacskóban hamarabb megromlik a saláta...
Ezt kell tenned 2014-10-12 10:47:59
Ezt kell tenned, ha nem akarod, hogy a burgonya kicsírázzon a kamrában Sokan úgy tartják, hogy az egészséges étkezés költséges, ráadásul a nyers hozzávalók, a zöldségek és gyümölcsök hamar el is romlanak. kicsirázott-burgonya Ha megfelelően tartósítjuk őket, egész évben élvezhetjük a vitaminok és ásványi anyagok értékes gyógyhatását. Felmérések szerint az évente vásárol...
Lekvárkészítés cukor és tartósítószer nélkül . 2013-06-21 13:49:22
Lekvárkészítés cukor és tartósítószer nélkül Évtizedekig abban a tévhitben éltem, hogy a lekvárok elengedhetetlen alapanyaga a cukor, ettől olyan az állaguk, amilyen, és így tarthatók el sokáig. lekvar4Ezért nem is foglalkoztam vele, hogyan lehetne diabetikusan elkészíteni. A cukrot ugyanis csak a kellemesebb ízhatás miatt teszik a lekvárba, de nem azon múlik az eltartható...
Haznos tanács a háztartásban 2013-03-04 10:24:50
Hozzávalók: 1dl vízhez 2 evőkanál zselatin 1 ételfesték 1 üvegcse illó olaj bébiételes üveg Elkészítése: A zselatint felfőzzük a vízzel, kicsit lehűtjük. Belekavarjuk a festéket és az illó olajat és beletöltjük az üvegbe. Ha teljesen kihűlt, a hűtőbe téve megdermesztjük. Nem biztosít erős, intenzív illatot, de folyamatosan kellemesen illatosít. Kreativitásunkon múlik c...
szeretettel 2012-04-08 09:15:00
Anthony de Mello S. J.Abszurd egypercesek - Ez az ember képtelenségeket mond - mondta egy látogató a Mester egyik beszéde után.Az egyik tanítvány erre így válaszolt:- Te is képtelenségeket mondanál, ha a Kifejezhetetlenről próbálnál beszélni.Amikor a látogató magának a Mesternek is megmondta a véle...
Banán 2011-02-10 13:05:39
Banán: Története: A banáncserje valószínűleg a legelső volt az ember által művelt növények közül - mintegy 12 ezer évvel ezelőtt. A ma ismert banán két vadon termő fajta terméketlen (azaz magot nem hozó) hibridje. Hogyan válasszunk? A banánt akkor vásároljuk meg, amikor még nem...
Banán 2011-01-26 14:28:52
Banán Története | Hogyan válasszunk? | Hogyan tároljuk? | Hogyan készítsük elő? | Hogyan főzzük? | Néhány praktika | Felhasználási javaslat | Miért ne? | Ismerjük meg jobban! | Élelmezési ismeretek Története A banáncserje valószínűleg a legelső volt az ember által művelt növények közül - mintegy 12 ezer évvel ezelőtt. A ma ismert banán két vadon termő fajta terméketlen (azaz...
Banán Története 2011-01-25 22:45:43
Banán Története | Hogyan válasszunk? | Hogyan tároljuk? | Hogyan készítsük elő? | Hogyan főzzük? | Néhány praktika | Felhasználási javaslat | Miért ne? | Ismerjük meg jobban! | Élelmezési ismeretek Története A banáncserje valószínűleg a legelső volt az ember által művelt növények közül - mintegy 12 ezer évvel ezelőtt. A ma ismert banán két vadon termő fajta terméketlen (azaz...
Előző Következő
© 2002-2021 TVN.HU Kft.