TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4403183 db
Találatok száma: 94
Előző Következő
A migrénről 2019-08-03 21:56:32
A migrén a harmadik leggyakoribb betegség a világon. A migrén tüneteinek természetes kezelése magába foglalja a stressz hatékonyabb kezelését, a kiváltó hatások csökkentését, például a tápanyaghiány megoldását. A migrénnek sok tünete létezik. Jelentkezhet intenzív fájdalom a fej egyik vagy mindkét oldalán, hányinger, étvágytalanság vagy gyomorpanasz. Megjelenhet fokozott fényér...
Tallóztam 2018-10-05 07:25:51
Az élelmiszeripar háborúja sejtjeinkkel- a 10 mérgező összet A tartósítószerek és a szintetikus adalékanyagok az élelmiszerekben gátolják az oxigén metabolizmust és késleltethetik a penész és a gomba kialakulását, ami persze a termékek hosszabb eltarthatóságát eredményezi. Azonban miután elfogyasztja őket az ember, ezek a mérgek megfosztják a sejteket az oxigéntől és a tá...
Sarokcsont kinövésre! Magdikától átvéve!!!! 2016-05-16 23:42:46
Az ortopéd orvosok megdöbbentek az új csontkinövés elleni formula gyors működésén Juhász Erzsébet egy, a több száz közül, akik az új formula segítségével 1 hónap alatt megszabadultak a sarokcsonti kinövéstől. Ezzel az új módszerrel gyakorlatilag mindenkine...
Elmentem meg osztom. 2016-05-16 19:00:48
Orosz-nyelv,általánosba.Keresőbe be ütöd,sajnos angolul van,a miatt nem találtad!Mert nem volt aki fordítson! Az ortopéd orvosok megdöbbentek az új csontkinövés elleni formula gyors működésén Juhász Erzsébet egy, a több száz közül, akik az új formula segítségével 1 hónap alatt megszabadultak a sarokcsonti kinövéstől. Ezzel az új módszerrel gyakorlatilag mindenkinek sik...
Rákkeltő élelmiszer adalék méreganyagok... 2015-10-10 16:45:22
RÁKKELTŐ ÉLELMISZER ADALÉK MÉREGANYAGOK, AMIKET KERÜLJÜNK! BHA(butilezett hidroxi-anizol) Ez a tartósítószer használható avasodás elkerülésére, élelmiszerekben található olajokban. Kimutatták, hogy rákkeltő hatásúnak bizonyult patkányokon, egereken végzett kísérletek során. Állatkísérletekben használata nyomán változásokat figyeltek meg az immunrendszerben, a vérképben, a pa...
Trükkök az élelmiszer iparban 2015-04-16 13:59:00
Az NDR észak-német televízió egy 45 perces dokumentumfilmet mutatott be az élelmiszeripar leggyakoribb fogásairól, melyek egytől-egyig a fogyasztók megtévesztésével, félrevezetésével trükköznek. ,,Ragasztott" sonkák A németek, akárcsak a magyarok nagyon kedvelik a sertés sonkát. Most olyan sonkákról lesz szó, amelyek előre csomagolva, vékonyra szeletelve kaphatóak a diszkont...
A krónikus dehidratáció: számos egészségügyi probléma okozój 2015-03-23 23:56:43
A krónikus dehidratáció: számos egészségügyi probléma okozója Sokkal többet és gyakrabban kellene innunk, ráadásul nem mindegy milyen vizet és honnan, sőt a kávé, tea és az üdítők nem felelnek meg pótlásként. A víz és az emberi test Ha utánaolvasunk, mindenhol számokba ütközünk, amelyek azt mondják, mennyi vízből áll a testünk vízből: az átlagos becslés 70% körüli. A víz...
Jakócs Annától érkezett 2015-01-02 19:49:35
Az NDR észak-német televízió egy 45 perces dokumentumfilmet mutatott be az élelmiszeripar leggyakoribb fogásairól, melyek egytől-egyig a fogyasztók megtévesztésével, félrevezetésével trükköznek. Azok, akik nem értik a nyelvet, vagy nincs idejük végignézni a filmet, most elolvashatják, mi is volt benne. A film megtekinthető ezen a linken. Érdemes belenézni, akár a szükséges...
Mű élelmiszerekről 2014-12-28 08:18:41
Az NDR észak-német televízió egy 45 perces dokumentumfilmet mutatott be az élelmiszeripar leggyakoribb fogásairól, melyek egytől-egyig a fogyasztók megtévesztésével, félrevezetésével trükköznek. Azok, akik nem értik a nyelvet, vagy nincs idejük végignézni a filmet, most elolvashatják, mi is volt benne. A film megtekinthető ezen a linken. Érdemes belenézni, akár a szükséges nyelvt...
7élelmiszer-ipari adalék, amit tanácsos nagy ívben elkerülni 2014-12-01 07:42:15
Kis csokor a leggyakoribb adalékokból. Keressük az összetevők között a címkéken, és kerüljük el őket! Manapság már arra kényszerülnek az élelmiszereket gyártó cégek, hogy egyre pontosabban jelöljék meg termékeik címkéin az összetevőket. Még nem minden esetben százszázalékos a tájékoztatás, illetve nem is ismerünk pontosan minden lehetséges összetevőt és adalékot, de a tendencia...
Előző Következő
© 2002-2020 TVN.HU Kft.