TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4353486 db
Találatok száma: 8010
Előző Következő
Majonézes “mindent bele” saláta 2018-10-20 00:14:49
Majonézes “mindent bele" saláta - nem, nem franciasaláta, ez annál sokkal finomabb!! Általában fasírt mellé szoktam tálalni, de mivel nagyon finom, önmagában egy szelet puha kenyérrel is szívesen fogyasztjuk!...
Tehéntúró 2018-09-30 13:10:25
Csodás íze van és 10 perc alatt összedobható, csak meg kell várni amíg lehűl és már fogyaszthatjuk is. Hozzávalók: 20 dkg tehéntúró 5 dkg natúr krémsajt 3 evőkanál tejföl 1 evőkanál natúr joghurt 1 kígyóuborka 1 lila hagyma só, bors Elkészítése: A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes...
H.Kohut Katalin: Tavaszi karalábé csoda 2018-09-27 15:22:21
H.Kohut Katalin: Tavaszi karalábé csoda Mikor tavasszal megjelennek az üzletekben a friss karalábék, elég borsos az áruk. Emiatt kitaláltam egy új receptet, hogy mindenkinek jusson az asztalára ez a mennyei étek. Hozzávalók 2 személyre: 2 db karalábé levelekkel 20 dkg darált sertéscomb olaj tetszés szerint 1 kis fej vöröshagyma 1 közepes vöröshagyma 3 cikk fokha...
Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával! 2018-09-25 19:58:44
Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával! Mámorító és olcsó fogás! Csodás étel, laktató és gyorsan el is készül! Nyűgözd le vele a családod! Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 60 dkg burgonya 3 gerezd fokhagyma m...
Mustáros-tejfölös csirkecomb 2018-09-22 23:55:17
Mustáros-tejfölös csirkecomb Hozzávalók 4 db egész csirkecomb só bors 3 dkg vaj 4 dl tejföl 2 ek mustár 20 dkg sajt Elkészítés A combokat megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd átkenjük a puha vajjal. Tepsibe rakjuk, ráöntjük a mustárral elkevert tejfölt, és fóliával lefedjük. 170 fokra előmelegített sütőben...
Fokhagymakrémleves kenyérkockával 2018-09-20 01:04:34
Fokhagymakrémleves kenyérkockával Hozzávalók 1 fej hagyma 2 ek olaj 10 gerezd fokhagyma 1 l zöldség- vagy húslevesalaplé 2,5 dl hab tejszín só bors pirított kenyérkocka petrezselyem (a díszítéshez) Elkészítés A meghámozott hagymát apróra kockázzuk és a fazékban felhevített olajon megdinszteljük. Közben a fokhagym...
Caponata (szicíliai padlizsánragu) 2018-09-17 23:54:49
Caponata (szicíliai padlizsánragu) Hozzávalók 1 db nagyobb padlizsán 4 db paradicsom 1 db vöröshagyma 3 szál zeller 1 ek mazsola só 10 db fekete olívabogyó 20 db kapribogyó 6 ek olívaolaj 2 ek balzsamecet 1 ek cukor 3-4 db bazsalikomlevél 5 dkg fenyőmag Elkészítés A zöldségeket megtisztítjuk,...
Ízőrzők – Nyírmártonfalva – receptek 2018-09-16 17:43:08
Kapros dübbencs Hozzávalók: 1 kg liszt, 5 dkg élesztő, 1 evőkanál cukor, 1 evőkanál só, 2 tojás, 1 dl étolaj, 3 dl tej, aludttej, 1 nagy csokor kapor, 1 evőkanál zsír. A tetejére 1 tojás, 1 evőkanál zsír. A lisztet tálba szitáljuk. A langyos tejbe teszünk egy evőkanál cukrot, csipetnyi sót és belemorzsoljuk az élesztőt. A liszt közepébe fészket készítünk, beleöntjük, és kevés...
Paprikás csirke galuskával 2018-09-15 23:43:44
Paprikás csirke galuskával Hozzávalók 4 személyre: 2 kisebb vagy 1 nagyobb csirke (összesen 1,2-1,3 kg) 1 nagy fej hagyma 1 zöldpaprika 1 paradicsom 2 evőkanál olaj vagy zsír 1 kávéskanál enyhén csípős pirospaprika 3+1 dl tejföl A galuskához: 1 tojás 2-3 dl tej 1 csapott mokkáskanál só 25 dkg liszt 3 dkg ma...
Almás libamájtorony tokaji szőlővel, mandulás burgonyafánkk 2018-09-09 16:38:07
Hozzávalók 4 személyre: 500 g libamáj, 4 db alma, 2 dl étolaj, 2 dl tokaji aszú, 100 g lapra vágott mandula, 1 kg burgonya, 20 g élesztő, 2 dl tejföl, 5 g fehér bors, só, petrezselyem, 1 kávéskanál keményítő, 1 fürt szőlő. Elkészítése: A májat szeletekre vágjuk és egy éjszakán át 1dl tokajiban pácoljuk. A pácból kivéve sózzuk, borsozzuk, majd egyik oldalát lisztbe márt...
Előző Következő
© 2002-2018 TVN.HU Kft.