TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4394307 db
Találatok száma: 29
Előző Következő
Mátka szelet 2019-04-07 20:40:20
Hát, ez igen finom! :) Annak, aki szereti a dobostortát, meg különösen! :) A piskótához: 6 tojás, 6 ek cukor, 6 ek liszt, 1 ek víz, 1 tk sütőpor, csipetnyi só A karamellhez: 12 ek cukor A krémhez: 2 cs vanília ízű pudingpor, 8 dl tej, 2 ek liszt, 25 dk cukor, 1 tk vanília kivonat, 25 dkg vaj A tetejére: 5 dl tejszín és reszelt csokoládé A tojássárgájákat habosra kev...
Karamell krémes almatorta 2018-12-11 22:04:58
Hozzávalók: A karamellhez: 10 evőkanál kristálycukor. A krémhez: 8 tojás, 1 liter tej, 200 gramm kristálycukor, 20 gramm vaníliás cukor. A töltelékhez: 6-8 alma, 50 gramm vaj, fahéj. A piskótához: 4 tojás, 4 evőkanál kristálycukor, 4 evőkanál liszt + ka...
3 bit szelet 2018-05-13 14:14:55
3 bit szelet Hozzávalók: 50 db négyszög alakú háztartási keksz Karamell réteg: 5 dl tej (zsíros) 15 dkg kristálycukor 1/4 kávéskanál szódabikarbóna 1 db vanília aroma Vaníliakrém: 5 dl tej 2 tojássárgája 15 dkg cukor 2 csomag vaníliás cukor 2 csomag vaníliás pudingpor 15 dkg vaj Habos réteg: 2...
Karamellás-fügés pite 2015-10-22 22:11:27
Karamellás-fügés pite Hozzávalók: 8 dkg vaj 2 evőkanál cukor 1 db tojás 15 dkg búzaliszt 5 db füge 10 dkg barna cukor 1 dl tejszín Elkészítés: A cukrot, a tojást, a búzalisztet és 7,5 dkg vajat a dagasztógép táljába tesszük, és pár perc alatt sima tésztát keverünk belőlük. Fóliába tekerjük, és hűtőbe tesszük egy éjszakára. Másnap...
Kisütöttük, avagy Magyarország tortája 2015 és a recept(ek) 2015-08-25 22:47:16
Ínycsiklandó szokás, hogy a mi kis országunk évről évre előáll az úgynevezett országtortával. Ekkor minden cukrászüzlet és lelkes nagymama sürög forog a konyhában, hogy elkészítse az adott év adott tortáját. Mi pedig ehhez nyújtunk segítséget a recept leírásával. Pannonhalmi sárgabarack pálinkás karamell torta - Magyarország tortája 2015-ben ...
Pannonhalni sárgabarack pálinkás karamelltorta 2015 2015-08-21 09:50:17
Hozzávalók Karamellizált mandula 25 g cukor 10 g víz 80 g szeletelt mandulabél 2 csipet parajdi só Mandulás felvert 96 g mandulaliszt 70 g kristálycukor (1) 195 g (egész) tojás 40 g vaj 25 g kristálycukor (2) 80 g tojásfehérje 53 g 70%-os csokoládé 70 g karamellizált mandula Szirup 25 g pannonhalmi sárgabarack pálinka 70 g sár...
menyasszony szelet 2014-11-13 10:54:52
Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás, 6 evőkanál cukor, 6 evőkanál liszt, 1 teáskanál sütőpor, csipetnyi só. a karamellhez: 10 evőkanál cukor. A krémhez: 2 tasak vanília ízű pudingpor, 8 dl tej, 2 evőkanál liszt, 25 dk cukor, 1 teáskanál vanília kivonat, 25 dkg vaj. A tetejére: 3,5 dl tejszín és reszelt csokoládé. Elkészítése: Ha...
A legfinomabb pudingok 2014-06-19 22:29:11
A legfinomabb pudingok Mi a gyors, instant desszert? Hát a puding! - vágja rá mindenki. Pedig szegény puding ennél sokkal több. A puding egy finom, gazdag krém, amit könnyűszerrel elkészíthetünk mi magunk is, nem instant módon... A pudingot már a középkorban is ismerték, ekkorra datálható az elnevezése is. A francia boudin elnevezés utal arra, hogy a középkorban még b...
A legfinomabb pudingok 2013-10-09 21:24:19
A legfinomabb pudingok Mi a gyors, instant desszert? Hát a puding! - vágja rá mindenki. Pedig szegény puding ennél sokkal több. A puding egy finom, gazdag krém, amit könnyűszerrel elkészíthetünk mi magunk is, nem instant módon... A pudingot már a középkorban is ismerték, ekkorra datálható az elnevezése is. A francia boudin elnevezés utal arra, hogy a középkorban még...
Karamell-flan 2012-07-09 15:02:14
hozzávalók 8 főre 175 g + 125 g + 3 ek cukor 3 ek citromlé 3 tojás 6 tojássárgája 350 g tejszín 400 ml tej 2 ek aprított mogyoró vaj a forma kikenéséhez napraforgó olaj elkészítés A 175 g cukrot aranysárgára karamellizáljuk. Hozzáön...
Előző Következő
© 2002-2019 TVN.HU Kft.