TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4398176 db
Találatok száma: 5
Előző Következő
Gesztenyekrémleves habgaluskával 2018-12-14 13:29:43
Hozzávalók: 10 dkg mazsola fél deci rum 25 dkg édes gesztenyepüré 8 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor méz A habgaluskához: 4 tojásfehérje 1 csipet cukor 1 csomag vaníliás cukor Elkészítés: 1. A tejet kb. 2 dl kivételével felforraljuk. A 2dl tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, és a többi tejhez öntjük. Folyamatos k...
Gesztenyekrémleves habgaluskával 2018-03-26 21:31:13
HOZZÁVALÓK Hozzávalók: 10 dkg mazsola fél deci rum 25 dkg édes gesztenyepüré 8 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor méz A habgaluskához: 4 tojásfehérje 1 csipet cukor 1 csomag vaníliás cukor ELKÉSZÍTÉS Elkészítés: 1. A tejet kb. 2 dl kivételével felforraljuk. A 2dl tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, és a többi tejh...
Gesztenyekrémleves habgaluskával 2012-02-26 23:07:46
Gesztenyekrémleves habgaluskával Hozzávalók: 10 dkg mazsola fél deci rum 25 dkg édes gesztenyepüré 8 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor méz A habgaluskához: 4 tojásfehérje 1 csipet cukor 1 csomag vaníliás cukor Elkészítés: 1. A tejet kb. 2 dl kivételével felforraljuk. A 2dl tejben elkeverjük a pudingport és a cukro...
Gesztenye: hideg hónapok elede 2011-10-22 19:03:25
Gesztenye: hideg hónapok eledele Ezt a téli gyümölcsöt többnyire csak gesztenye püreként ismerjük, pedig a világ számos táján sokféle fogást készítenek belőle: leveseket, szószokat főznek, omlettet sütnek, vadhúsokat töltenek meg vele és kompótként kínálják. A legtöbb embernek a gesztenyéről a gesztenyepüré jut elsőként az eszébe vagy különféle gesztenyés édességek. Az ok pr...
Gesztenye a tél gyümölcse. 2008-10-29 20:55:24
Ezt a téli gyümölcsöt többnyire csak gesztenyepüreként ismerjük, pedig a világ számos táján sokféle fogást készítenek belőle: leveseket, szószokat főznek, omlettet sütnek, vadhúsokat töltenek meg vele és kompótként kínálják. A legtöbb embernek a gesztenyéről a gesztenyepüré jut elsőként az eszébe vagy különféle gesztenyés édességek. Az ok prózai: a legtöbben egyszerűen nem tudj...
Előző Következő
© 2002-2020 TVN.HU Kft.