TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4404695 db
Találatok száma: 21
Előző Következő
Spárgás rizottó fogassal 2017-05-20 22:26:21
Spárgás rizottó fogassal Hozzávalók 1,5 kg zöld spárga 1,2 l tyúkhús- vagy zöldségleves-alaplé 2 db salotta hagyma 2 gerezd fokhagyma 6 ek olívaolaj 30 g rizs 1,5 dl száraz fehérbor 40 dkg bőrös fogasfilé 1 db kezeletlen citrom 5 dkg hideg vaj só frissen őrölt bors turbolya vagy petrezselyem a díszítéshez...
Fogas Sabayon mártással 2014-10-17 23:24:36
Fogas Sabayon mártással Hozzávalók: 60 dkg fogasfilé 2 csokor zöldhagyma 3 tojássárgája 2 dl félszáraz fehérbor 1 evőkanál citromlé 5 dkg vaj só bors halfűszerkeverék Elkészítés: A fogasfilét 4 szeletre vágjuk. Sóval, halfűszerkeverékkel ízesítjük. 3 dkg vajat serpenyőben megforrósítunk, belehelyezzük a halszeleteket. Kevé...
Szilveszteri menüajánlat 2013-12-28 10:43:43
Szilveszteri menüajánlat Mind-megette Az ünnepnapoknak megvan a sajátos, bensőséges hangulata, ezt a hangulatot pedig az ünnepi ételekkel tehetjük fényesebbé. A néphagyomány szerint Szilveszter estéjén nem szabad malacot enni, csak halat, nyulat, őzet, szárnyast, ugyanis a hal elúszik, a nyúl, az őz fürge lábaival elszalad, a szárnyas elrepül az óesztendő minden bajáv...
Szilveszteri menüajánlat 2013-12-27 11:33:01
Az ünnepnapoknak megvan a sajátos, bensőséges hangulata, ezt a hangulatot pedig az ünnepi ételekkel tehetjük fényesebbé. A néphagyomány szerint Szilveszter estéjén nem szabad malacot enni, csak halat, nyulat, őzet, szárnyast, ugyanis a hal elúszik, a nyúl, az őz fürge lába...
Fogas (Orly módra) recept 2011-11-08 21:28:13
Hozzávalók: 2 db tojás (tészta) 20 dkg liszt (tészta) 3 dl sör (tészta) 80 dkg hal (fogas) 1 csipet só 1 csipet bors 3 dl étolaj Elkészítés: A sörtészta készítése: Felverjük a tojásokat. Hozzáadjuk váltogatva a sört és a lisztet, sűrű palacsintatésztát keverünk. Sót, borsot darálunk rá. A hal panírozása: Ehhez az ételhez csíkokra vágjuk a fogasfilét. Villával a sűrű té...
Fogas Gundel módra 2011-07-07 17:46:55
Hozzávalók: 80 dkg parajlevél só 1 késhegynyi szódabikarbóna 3 dkg vaj 1 mokkáskanál bors 60 dkg fogasfilé 6 dkg liszt 1 tojás 10 dkg zsemlemorzsa sütéshez 2 dl olaj A mártáshoz: 6 dkg vaj 6 dkg liszt 5 dl tej 1 dl tejszín 2 tojássárgája 10 dkg sajt 2 dkg só 1 mokkáskanál szerecsendió 5 dkg reszelt sajt A körethez...
x 2011-03-19 18:34:41
Juhászné Szunyogh Mária [Mar... Tejes italok Szokatlan párosítások, különös ízek. Nemcsak felfrissülsz tőlük, de meglátod, jól is laksz velük. Nincs időd ebédet főzni? Készíts magadnak frissítő italokat receptjeinkből, és újult erővel láthatsz neki a munkának. A gyümölcsből tejjel készített italok rengeteg energiát rejtenek, egészségesek, és sok bennük...
x 2011-03-19 16:34:39
- Juhászné Szunyogh Mária [Mar... Biryani másképp Hozzávalók (6-8 sz.): 1,3 kg csirkehús; a csirkéhez: 2,5 ek olaj, 2 nagy hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 1 db gyömbér (kb.2 cm), ½ kk chilipor, ½ kk bors, ½ kk kurkuma, 1 kk őrölt kömény, 1 kk só, 2 paradicsom, 2 ek joghurt, 2 ek aprított mentalevél, ½ kk őrölt kardamommag, 1 db fahéj...
Ropogósra sütött fogasrúdacská 2010-12-07 16:18:29
, fehérboros zalai rákraguval Hozzávalók: 60 dkg fogasfilé, 4 darab zalai Rák, 5 dkg vöröshagyma, 10 dkg gomba, 2 dl tejszín, 2 dl fehérbor, kapor, só, liszt, zöldség Az ujjnyi vastag csíkokra vágott fogasfilét megsózzuk, lisztbe forgatjuk és kevés forró olajban ropogósra, pirosra sütjük. Az egészben megfőzött rákokat, páncéljukból kibontjuk, a finomra vágott vöröshag...
Fogas Sabayon mártással 2010-12-07 15:15:16
Hozzávalók: 60 dkg fogasfilé, 2 csokor zöldhagyma, 3 tojássárgája, 2 dl félszáraz fehérbor, 1 evőkanál citromlé, 5 dkg vaj, só, bors, halfűszerkeverék A fogasfilét 4 szeletre vágjuk. Sóval, halfűszerkeverékkel ízesítjük. 3 dkg vajat serpenyőben megforrósítunk, belehelyezzük a halszeleteket. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt megpároljuk. A maradék, megforrósított vajon...
Előző Következő
© 2002-2020 TVN.HU Kft.