TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4397823 db
Találatok száma: 6
Előző Következő
A dióról 2018-11-06 10:11:54
Gazdag omega-3 zsírsavakban és nagyobb mértékben tartalmaz antioxidánsokat más ételeknél - a dió rendszeres fogyasztása a szervezet működésének számos területén fejthet ki jótékony hatást. A dió tömegének 65 százaléka zsír, ennek megfelelően magas a kalóriatartalma, ami által energiadús ételként tartjá...
A dióról 2018-05-17 15:12:14
Gazdag omega-3 zsírsavakban és nagyobb mértékben tartalmaz antioxidánsokat más ételeknél - a dió rendszeres fogyasztása a szervezet működésének számos területén fejthet ki jótékony hatást. http://biobody.hu/blog/milyen-betegsegeknel-jo-a-dio/ Gazdag omega-3 zsírsavakban és nagyobb mérté...
A legegészségesebb gyümölcsök 2015-05-06 23:45:12
A legegészségesebb gyümölcsök Szuperélelmiszerek I. A szuperélelmiszer (angolul: superfood) kifejezéssel alighanem mindenki találkozott már, aki szeretne egészségesen élni. De valójában mi számít szuperélelmiszernek, és miért jó ez nekünk? Jóllehet az elmúlt néhány évben terjedt el világszerte a fogalom, nem új keletű szóról és tartalomról van szó, mégis sok hiedelem, t...
10 tipp az energia-dús táplálkozáshoz 2014-04-19 12:18:41
10 tipp az energia-dús táplálkozáshoz Tudnod-Kell | Próbáljunk valami újat! Vizsgáljuk meg, hogy mit eszünk energia tekintetében, nem pedig a tápanyagok szempontjából! Ezen a világon mindennek van egy saját egyedi rezgése, függően a tartalmától, minőségi jellemzőitől. Ebbe beletartozik a testünk, és az étel, amit elfogyasztunk. Minél öntudatosabbak vagyunk, a tudatunk és...
10 tipp az Energiadús táplálkozáshoz 2014-03-15 09:52:48
Próbáljunk valami újat! Vizsgáljuk meg, hogy mit eszünk energia tekintetében, nem pedig a tápanyagok szempontjából! Ezen a világon mindennek van egy saját egyedi rezgése, függően a tartalmától, minőségi jellemzőitől. Ebbe beletartozik a testünk, és az étel, amit elfogyasztunk. Minél öntudatosabbak vagyunk, a tudatunk és a testünk annál gyorsabban vibrál, tudatában és szinkronba...
Koleszterinszint, pisztácia .. 2007-03-11 00:22:00
Koleszterinszint, pisztácia és napraforgó A diófélékről megállapították, mind epidemiológiai mind klinikai kísérletek során, hogy csökkentik a koleszterinszintet s a szív- és érrendszeri megbetegedések gyakoriságát. Két virginiai egyetem 27 különféle, dióból és magvakból készült terméket vizsgált meg (többek közt nyers diót, pörkölt és olajban pörkölt diót, valamint mogyoróvaja...
Előző Következő
© 2002-2020 TVN.HU Kft.