TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4394238 db
Találatok száma: 12
Előző Következő
Bárányhús, bégetően fantasztikus 2017-04-15 23:03:25
Bárányhús, bégetően fantasztikus: Viszonylag ritkán kerül az asztalunkra bárányhús, még ennél is ritkábban a tejes bárány húsa, de ha hozzájutunk, feltétlenül érdemes kipróbálni akár fasírt, akár sült, grillezett vagy párolt formában. Bárány vagy birka Birka vagy juh néven ismerjük, fiatal, egyévesnél ifjabb példányait pedig bárányként fogyaszthatjuk el tavasz tájékán. A...
Bárányhús, bégetően fantasztikus 2015-03-31 22:18:25
Bárányhús, bégetően fantasztikus Viszonylag ritkán kerül az asztalunkra bárányhús, még ennél is ritkábban a tejes bárány húsa, de ha hozzájutunk, feltétlenül érdemes kipróbálni akár fasírt, akár sült, grillezett vagy párolt formában. Bárány vagy birka Birka vagy juh néven ismerjük, fiatal, egyévesnél ifjabb példányait pedig bárányként fogyaszthatjuk el tavasz tájékán....
Bárányfasírt mentával és fenyőmaggal - Balázstól 2013-08-25 22:51:59
Bárányfasírt mentával és fenyőmaggal - Balázstól Ezt az ételt egy török kollegámtól lestem el, mikor Németországban dolgoztam. Nem volt egy szorgalmas ember, igazándiból főzni sem tudott, de tény, hogy ezt a fasírtot pillanatok alatt és rendkívül szakszerűen keverte be - a vendégek nem kis örömére. ...
Csatnik 2013-08-18 12:59:53
Kaldeneker György: Zöldséglekvárok (chutney) Hogy mi is az a chutney? A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: Chutney: indiai eredetű étel, zöldségekből, gyümölcsökből készített, erős fűszerezésű ízesítő. Inkább hasonlít egy erősen fűszerezett befőtthöz. Igen népszerű Amerikában és Kanadában. Az eredeti indiai chutney sokkal fűszeresebb és erősebb, mint az amerikai...
Bárányhús, bégetően fantasztikus 2012-03-27 12:06:00
Bárányhús, bégetően fantasztikus Viszonylag ritkán kerül az asztalunkra bárányhús, még ennél is ritkábban a tejes bárány húsa, de ha hozzájutunk, feltétlenül érdemes kipróbálni akár fasírt, akár sült, grillezett vagy párolt formában. Bárány vagy birka Birka vagy juh néven ismerjük, fiatal, egyévesnél ifjabb példányait pedig bárányként fogyaszthatjuk el tavasz tájékán....
Bárányhús, bégetően 2011-04-22 12:01:01
Bárányhús, bégetően fantasztikus: Viszonylag ritkán kerül az asztalunkra bárányhús, még ennél is ritkábban a tejes bárány húsa, de ha hozzájutunk, feltétlenül érdemes kipróbálni akár fasírt, akár sült, grillezett vagy párolt formában. Bárány vagy birka Birka vagy juh néven ismerjük, fiatal, egyévesnél ifjabb példányait pedig bárányként fogyaszthatjuk el tavasz tájékán....
Bárányhús, bégetően fantasztik 2011-03-24 07:02:08
Bárányhús, bégetően fantasztikus Viszonylag ritkán kerül az asztalunkra bárányhús, még ennél is ritkábban a tejes bárány húsa, de ha hozzájutunk, feltétlenül érdemes kipróbálni akár fasírt, akár sült, grillezett vagy párolt formában. Bárány vagy birka Birka vagy juh néven ismerjük, fiatal, egyévesnél ifjabb példányait pedig bárányként fogyaszthatjuk el tavasz tájékán. A leg...
x 2011-03-20 08:45:28
Juhászné Szunyogh Mária [Mar... Szuvlaki (görög) Hozzávalók: 3 csirkemell, 1,2 dl olívaolaj, 3 ek citromlé vagy vörösborecet, 3 ek vörösbor, 3 gerezd fokhagyma, 1 ek oregano, hagyma, gomba, friss paprika. A melleket csontozza ki, vágja kb. 3x3x1 cm-es darabokra. Készítsen pácot az olajtól oreganoig felsoroltakat keverve, pácolja a csirkefalatokat legalább...
Bárányfasírt mentával 2011-01-27 14:56:51
Bárányfasírt mentával és fenyőmaggal Ezt az ételt egy török kollégámtól lestem el, mikor Németországban dolgoztam. Nem volt egy szorgalmas ember, igazándiból főzni sem tudott, de tény, hogy ezt a fasírtot pillanatok alatt és rendkívül szakszerűen keverte be - a vendégek nem kis örömére. Akár grillezhetjük is! A bárányhúsról A bárányhúsból érdemes a faggyú nélkülit ha...
Magyar Recepttár 2009-07-10 17:49:01
DPG Recepttár 271. Barangolás Nagy-Magyarországon Tartalomjegyzék DPG Recepttár 271. 1 Barangolás Nagy-Magyarországon 1 Tartalomjegyzék 2 Receptek 16 Al-dunai halászlé 16 Al-dunai halleves 16 Alfalusi paszulyleves 16 Alföldi batyu 16 Alföldi bárányhús 16 Alföldi burgonyapogácsa...
Előző Következő
© 2002-2020 TVN.HU Kft.