TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4403184 db
Találatok száma: 7
Előző Következő
Az elmaradhatatlan karácsonyi mézes! 2016-12-02 18:19:56
Hozzávalók kb. 40 darabhoz: 250 g méz 250 g barna cukor 150 g vaj vagy margarin 100 g darált mandula 400-450 g liszt 1 teáskanál fahéj 2 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék (vagy 1-1 jókora csipetnyi őrölt szegfűszeg, kardamom, szerecsendió és szegfűbors) 1/2 citrom reszelt héja (bio vagy nézzük meg a citrom leírásánál, hogy alkalmas-e fogyasztásra a héja) 1 evőkanál k...
szeretettel 2012-04-09 10:56:41
Szentiday Klára Mária ALPESI TÁRSASUTAZÁS BŰNÜGYI REGÉNY TARTALOM ELSŐ FEJEZET Exkluzív üdülés kalandkedvelőknek MÁSODIK FEJEZET Egy nyomozó feljegyzései HARMADIK FEJEZET Kártyaparti a Zöldvillában NEGYEDIK FEJEZET Visegrádi vakáció ÖTÖDIK FEJEZET Látogatások HATODIK FEJEZET...
szeretettel 2012-04-07 16:23:06
TAMÁSI ÁRON HAZAI TÜKÖR KRÓNIKA 1832-1853 TARTALOM ELSŐ FEJEZET A SZÁRAZ BOT KIVIRÁGZIK MÁSODIK FEJEZET ELŐRE A HAT FORINTOS SZÉLBEN HARMADIK FEJEZET AZ ARABUS HETESEK ZÁSZLÓT BONTANAK NEGYEDIK FEJEZET A NÉP VÁGYÁT IFJÚ SZIVEK DOBOGJÁK ÖTÖDIK FEJEZET A VILÁG MEGTELIK JÖVENDŐ...
Mizutaki - Csirkefalatok 2011-05-30 08:57:38
CSIRKEFALATOK TAVASZIASAN (Mizutaki) A mizutaki tulajdonképpen a szukijaki vízzel főtt változata, az asztalon, főzőlapon készül. Hozzávalók: 1 egész csirke (kb. 80 dkg-os) 1 teáskanál só 25 dkg spenót 80 dkg kínai kel 25 dkg illatos gombafej 20 dkg tou (elha...
Régi magyar receptek-tészták 2011-01-10 18:28:57
A király-kalács. Üssünk bele egy jó mély tálba hat tojássárgáját és hat egész tojást; a tojás közé tegyünk 12 bádog-kanál tört czukorport; ezeket félóráig keverjük össze jól fakanállal s azután tegyünk hozzá 12 bádog-kanál finom lisztet és a hat tojás fehéréből már eleve fölvert habot. Miután mind ezeket csendesen össze kevertük, lassan keverve vegyitsünk még bele 12 bádogkanál...
Magyar Recepttár 2009-07-10 17:49:01
DPG Recepttár 271. Barangolás Nagy-Magyarországon Tartalomjegyzék DPG Recepttár 271. 1 Barangolás Nagy-Magyarországon 1 Tartalomjegyzék 2 Receptek 16 Al-dunai halászlé 16 Al-dunai halleves 16 Alfalusi paszulyleves 16 Alföldi batyu 16 Alföldi bárányhús 16 Alföldi burgonyapogácsa...
Sertéshúsos ételek 2008-12-01 23:28:49
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást alkalmazni....
Előző Következő
© 2002-2020 TVN.HU Kft.