TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4374209 db
Találatok száma: 25743
Előző Következő
Zöldséggel töltött palacsinta 2019-01-13 13:55:49
Szaftos, zöldséges töltött palacsinta: ezekkel az arányokkal tökéletes a tészta. A zöldséges töltelékhez sós palacsintatészta illik. Formázz belőle batyut, még étvágygerjesztőbb lesz! Nemcsak az édes palacsinta lehet isteni, megtöltheted különféle zöldségekkel is. Rakhat...
Leveles tésztában sült, fűszeres darált hús: finom és különl 2019-01-12 10:39:57
A darált húsból készített ételek minden formában csábítóak. Csak leveles tészta kell hozzá, és villámgyorsan kész a finom fogás. Milyen ötletes! A darált húsból ne csak fasírtot készíts, hisz sokféleképpen felhasználható, variálható. Leveles tésztába töltve laktató fog...
Sütőzacskóban sült fokhagymás burgonya 2019-01-10 14:32:52
tökéletes köret minden húsos étel mellé 1 kg burgonya (közepes nagyságú), 3 gerezd fokhagyma,3 evőkanál olaj, zöldpetrezselyem vagy kapor,só,bors. Tisztítsuk meg a burgonyát, mossuk meg, majd tegyük egy nagyobb tálba. Ha a burgonyák nagyobbak akkor vágjuk el őket, majd szurkáljuk meg egy fogpiszkálóval mindegyik darabot. A fokhagymát tisztítsuk meg, zúzzuk össze. A petrez...
Vesztergom Andrea: Elérkezett a Szentestének a délutánja. 2019-01-07 10:47:39
Vesztergom Andrea 2018. szeptember 10. Elérkezett a Szentestének a délutánja. Nagyanyó kivette az utolsó sütés szaloncukrot, s az almárium tetejére tette kihűlni. Az unokák a hűlt cukrokat csomagolták színes, csillogó sztaniolba. Nem bírtak megülni a helyükbe...
Ellenállhatatlan Hókirálynő szelet 2019-01-06 16:11:53
Ellenállhatatlan Hókirálynő szelet Az ellenállhatatlan Hőkirálynő szelet tökéletes választás vendégvárónak, ünnepi édességnek, süteménynek. Ez többek között köszönhető a puha tésztának, a csokoládés és vaníliás krémnek, na meg a tejszínhabnak is. A tetejét a kókuszreszelék teszi még finomabbá, a teljes kompozíció pedig kicsiknek és nagyoknak is örömet okoz. A sütemény garant...
Szendvicskrémek Regenor Kúrához 2019-01-03 17:47:43
SZENDVICSKRÉMEK Reg-Enor kúrára, amelyek tökéletes választás egy jó kis pirítóshoz a reggelikhez, vagy vacsorára egy finom teával KARFIOLKRÉM: Hozzávalók: 1 fej karfiol 2 gerezd fokhagyma 4 evőkanál házi majonéz friss petrezselyemzöld új hagyma zöldje apróra vágva só, bors citromlé Elkészítése: A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és...
Korhelyleves 2018-12-28 11:23:02
Hozzávalók: 30 dkg savanyú káposzta, 1 közepes hagyma, kb. 15 dkg füstölt csülök vagy sonka, 1 darab kolbász, só, 3 babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, egy-két csipet őrölt kömény, ízlés szerint törött paprika, 2-3 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt, tálaláskor: tejföl. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a káposztát (ha nagyon hosszúak a szálak feldarabo...
Így lesz omlós szaftos a csirkemell 2018-12-27 06:49:05
Állítólag a szakácsok azért szeretik a csirkemellet, mert olyan nekik, mint a festőnek az üres vászon. Bármi megtörténhet vele, bármi kisülhet belőle. Csak egy valami nem eshet meg, hogy száraz maradjon. Mert alapállásból az. És sokak szerint, jellegtelen, egyhangú, íztelen hús, legyen bármilyen divatos, hála a folytonos fogyókúrázóknak. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket....
Karácsonyi gesztenyés pulyka 2018-12-25 05:48:40
A gesztenyés pulyka egy jellegzetesen angolszász karácsonyi fogás, de az utóbbi időben a magyar karácsonyi asztalokon is gyakran jelenik meg. Nem is baj ez hisz pulykánk van, gesztenyénk van, miért ne lehetne gesztenyés pulykánk is?! Általában egész bébi pulykából készítik, de egyszerűbb változata, ha pulykamellből készítjük el. Ebben az esetben csak arra kell vigyázn...
Habos finomságok 2018-12-24 05:58:58
A dió teszi különlegessé ezt a finomságot, a krém maga a csoda! Hozzávalók a laphoz: 20 dkg háztartási keksz 10 dkg apróra tört dió 10 dkg vaj 2 evőkanál cukor 2 evőkanál tejszínhab A középső réteghez 10 dkg vaníliás keksz 2 tasak vaníliás cukor 0,5 dl tej A krémhez: 1 tejszínes pudingpor 4 evőkanál cukor 4 dl tej 4 dl habtejszín 2 evőkanál porcukor...
Előző Következő
© 2002-2019 TVN.HU Kft.