TVN.HU felhasználók Blog bejegyzéseinek száma: 4416101 db
Találatok száma: 92
Előző Következő
Az idegrendszer és az agy fontos táplálékai 2019-11-04 18:57:12
Agyunk és idegrendszerünk megfelelő működéséhez szükség van vitaminokra és bioanyagokra. Az A-vitamin biztosítja, hogy nyugodtak legyünk és az ellazulásunkat is segíteni tudja. Miben található? A sárgarépában, a spenótban, a brokkoliban, a sütőtökben, a sárgabarackban, a sárgadinnyében, a céklában, a cukkiniben, a gabonacsírákban, a tejben, a tejtermékekben, a tengeri halakban, a...
Miért egészséges a kefír? 2019-08-25 09:19:39
Ha az egészséges táplálkozásról beszélgetünk, amely elősegíti a megfelelő emésztést is, akkor rövid időn belül a kefir is szóba kerül, amit már több évszázada ismernek az emberek. De mit kell feltétlenül tudnunk róla? Miből készül a kefír? A kefir olyan aludttej, amely a tej fermentációja(erjedése) során készül. Kefirgombákból áll, melyek szerkezete a tejbaktérium és az él...
Regenor-MSM-C-vitamin 2019-08-21 20:27:00
Msm c vitamin italpor C VITAMIN MSM-EL - FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ, GYULLADÁSGÁTLÓ KÉNVEGYÜLETTEL (MSM) GYOMORSA...
Az élesztő 2019-06-13 16:25:31
*ÉLESZTŐ* (milyen remek neve van, éleszti a "hiányokkal küzdő" embert) *Az élesztő méltán rászolgál az elismerésre és a hírnévre. Kitűnő fehérjeforrás, mivel az élesztőgombák 50%-a fehérje. Ajánlatos fogyasztania mindenkinek, egészségeseknek, betegeknek, gyerekeknek, időseknek, felnőtteknek egyaránt.* Az élesztő fogyasztása egészséges. Tartalmazza szervezetünk egészsége...
B 6 vitaminról 2019-05-23 17:19:59
A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban koenzimként működik. Vízben oldódik. Szerepe van a vörösvértestek képződésében, részt vesz a sejtek fehérjeszintézisében, valamint olyan ingerületátvivő anyagok szintézisében is, mint a szerotonin, és szerepet játszik az elraktározott energia felszabadításában. Elősegíti...
Miért olyan egészséges a kefir? 2018-03-20 10:05:55
Ha az egészséges táplálkozásról beszélgetünk, amely elősegíti a megfelelő emésztést is, akkor rövid időn belül a kefir is szóba kerül, amit már több évszázada ismernek az emberek. De mit kell feltétlenül tudnunk róla? Miből készül a kefír? A kefir olyan aludttej, amely a tej fermentációja(erjedése) során készül. Kefirgombákból áll, melyek szerkezete a tejbaktérium és az éleszt...
Vitaminok az idegrendszer javítására 2018-02-20 21:27:18
Néhány bioanyag az idegek és az agy számára Agyunk és idegrendszerünk megfelelő működéséhez szükség van vitaminokra és bioanyagokra. Az A-vitamin biztosítja, hogy nyugodtak legyünk és az ellazulásunkat is segíteni tudja. Miben található? A sárgarépában, a spenótban,...
A vesekő és megelőzése 2018-01-29 22:13:24
A vesekőképződés világszerte, így hazánkban is az egyike a leggyakrabban előforduló betegségeknek. A vesekövek kialakulásának pontos oka a mai napig nem minden részletében tisztázott, de számos olyan tényezőt ismerünk, amely elősegíti a vesekövek kialakulását. A genetikai tényezők, egyes anyagcsere-betegségek (pl. a köszvény), húgyúti fertőzések, a vizelet pangása, a kevés fol...
élesztő 2017-10-17 22:37:49
az élesztő ismételt felfedezése! Gyermekkoromban édesanyám kenyérsütésnél mindig letört nekem egy kis darabot és én jóízűen elfogyasztottam! Most 70 évesen kell megtudnom miért ?! Az élesztő gyógyhatása Az orvosoknak gyakrabban kéne friss élesztőt felírniuk pácienseiknek, mert hatásosabb orvosság, mint a drága gyógyszerek. A kozmetikában már régóta használják az éleszt...
Az élesztő 2017-06-07 18:51:25
Élesztő (milyen remek neve van, éleszti a "hiányokkal küzdő" embert) Az élesztő méltán rászolgál az elismerésre és a hírnévre. Kitűnő fehérjeforrás, mivel az élesztőgombák 50%-a fehérje. Ajánlatos fogyasztania mindenkinek, egészségeseknek, betegeknek, gyerekeknek, időseknek, felnőtteknek egyaránt. Az élesztő fogyasztása egészséges. Tartalmazza szervezetünk egészsége...
Előző Következő
© 2002-2019 TVN.HU Kft.